SOPP Jyväskylä


Suuret Oluet Pienet Panimot saapuivat Jyväskylään ensimmäistä kertaa. Valitettavasti tällä kertaa tämä jää tapahtuman varsinaisessa merkityksessä kokematta mutta torstaina ehti hieman esimaistamaan mitä on tarjolla. Autolla kun oli liikenteessä niin maistelu jäi siihen että otin aina suullisen kaverin tuopista mutta tuntui toimivan näinkin! Se mistä ensimmäisenä tulee kiitosta on 1 dl "tuoppi" erittäin hieno innovaatio ja juuri tätä on kaivattu näihin maistelutapahtumiin!Näin ei tule edes vahingossa otettua liikaa ja pystyy helposti maistelemaan reilumman määrän herkkuja! Listaan alle panimot ja juomat mitä tuli makusteltua.

Mallaskuun Panimo: Oatmeal Stout
Sonnisaari: Meripihkatappi
Hiisi: Leimaus
Pyynikin käsityöläispanimo: Papan Vanilla Stout
Radbrew: Fission EditionChili-Social
Saimaan Juomatehdas: Crafty Dry Apple cider
Malmgård: Omenasiideri
Teerenpeli: Lempi Mustikka

En sen enempää lähde tuotteita analysoimaan muuta kuin että chilillä höystetyt oluet olivat varsin onnistuneista ja ainut josta voin sanoa ettei se maistunut oli tuo Pyynikin Papan Vanilla Stout, joka oli mielestäni jopa pahaa. Siiderit olivat positiivinen yllätys. Harmittaa ohuesti ettei pääse tutustumaan paremmin kattaukseen mutta nyt näin! Alla kuvia.
Kelikin muuttui iltaa kohden paremmaksi ja ainakin omaan silmään näytti olevan porukkaakin oikein mukavasti, toivotaan että tapahtuma saa Jyväskylässä jatkoa! Tunnelma oli hyvä ja järjestelyt näyttivät ainakin torstaina toimivan hyvin. Rahannostokin oli järjestetty paikalle, josta suuri plussa!

Kommentit

Suositut tekstit