Kehittäämisseminaarin apetta Bryggerissä, Kaarle XII ja Teerenpeli


Pääsi työporukalla nautiskelemaan oikein isolle kirkolle ja ravintolaksi oli äänestyksessä valikoitunut Bryggeri, ravintolasta tarjottiin valmista menua hanhea tai siikaa mutta itse halusin jotain muuta ja onneksi se ravintolalle oli ok. Alkuun otin panimolistalta Pretzel-rinkelin ja Obatzda-juustolevitettä.


Bretzel oli sopivan suolainen ja lämmmin. Juustolevite aivan loistavaa tuon rinkelin kanssa! Pääruuaksi olin valinnut Grillatun marmorifilepihvin, hanhenrasvassa paistettuja perunoita ja mallasviskikermakastiketta.


Pihvin kypsyys oli täydellinen ja perunat sekä kastike loistavia. Pihvi myös oli hyvää niiltä kohdin kun se ei ollut tönkkösuolattu. Pintaa piti oikein raaputtaa että sai liian suolan pois mutta niiltä kohdin kun suolaa ei ollut liikaa liha oli aivan loistavaa. Toinen asia mitä ihmettelin oli pihviveitsen puuttuminen, tosin sen verran pehmeää ja mureaa tuo oli että onnistui normaalillakin. Jälkiruuaksi pöytään kannettiin Pala päivän kotimaista pientilajuustoa lisukkeineen ja nyt laitasella oli viinikellarijuustoa, harmi etten muista valmistajaa.


Herkkua oli tämäkin! Muutenkin Bryggeri on hieno paikka ylhäällä baari ja alhaalla ruokatilat sekä mukavasti pannut ja sammiot nähtävillä.Bryggeristä erinnäisten vaiheiden jälkeen osa porukasta eksyi Kaarle XII:hin, porukkaahan oli ihmeen paljon jopa tungokseen asti mutta se miksi tämä on maininnan arvoinen on ylikallis olut Skumppapullon olisi saanut 12 eskolla mutta Koff:n kura maksoi 8.1 eskoa tuopilta HUH HUH!


Eipä jäänyt tuosta muuta kuin moitittavaa noh mutta tyhmähän ei ole se joka pyytää mutta taisi olla ensimmäinen ja viimeinen olut tuossa paikassa! Seuraavaksi matkaajat lähtivä kohti hotellia mutta matkalla eksyttiin vielä Teerenpeliin. Tässä ravintolassa taas mielellään maksaakin oluesta kun se ei ole mitää bulggikamaa! Niin ja tuon Suomi 100 oluen hinta oli 7 eskoa!Suomi 100 juhlaolut oli maukas ja savuinen, harmikseni en huomannut Suomi 100 juhlaviskiä ja se jäi maistamatta! Samalla tuli avattua terassikausi! Unihan tuon reissun jälkeen maistui makialle!

Kommentit

Suositut tekstit