maanantai 6. helmikuuta 2017

Kesäkurpitsalasagne


Tässäpä oiva vinkki niille jotka eivät halua syödä pastaa tai eivät jaksa tehdä erikseen valko/tomaattikastikkeita! Sama toimii varmasti myös pastalevyjen kanssa, jolloin toki tuota kastiketta pitää olla varmasti enemmän että pastalevyt pehmenee. Itse käytin tuossa 5 isoa kesäkurpitsaa, jotka siivutin Mandoliinilla.


Itketin kesäkurpitsat siivutuksen jälkeen ja pyyhin kertyneen nesteen ja suolan pois pinnasta. Kastike on yksinkertainen vain jauhelihaa, sipulia, valkosipulia ja koskenlaskija ruokaa *2 (chili) sekä mausteeksi suolaa, pippuria ja paprikaa. Jokainenhan voi maustaa tuon miten itse tykkää. Sitten vain vuokaan kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta kerroksittain ja pinnalle juustoraastetta. uuni 200 astetta ja sen aikaa että kurpitsat pehmenee ja juusto ottaa väriä!


Hyväähän tuo on ja kelpaa myös ihmisille joilla on keliakia, tietenkin myös korvaamalla lihan jollain mulla menee kasvissyöjillekkin eli helposti muokattavissa suuntaan tai toiseen. Suosittelen kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti