Kuopion täydet ravintolat

Kuopiossa kun tuli oltua keikalla ja ihan yökylässä niin pitihän sitä syödäkin. Ystävällisesti meille tuli pari suositusta, Bierstube ja Panza. Näistä paikaksi valikoitui Bierstube, mutta kuinka kävikään kun koitimme mennä sinne la iltana hieman klo 19 jälkeen syömään, paikkahan oli viimeistä pöytää myöten täynnä! Eli siis toiseen paikkaan. Kävimme myös Panzassa ja Pancho Villassa mutta yllätys olikin suuri kun molemmissa myytiin ei oota. Eli paikat täynnä ja niin myös varaustilanne! Meinasi siinä jo sormi mennä suuhun ja tulla hätä käteen! Sitten kokeiltiin vielä Amarilloa, joka sekin näytti aika täydeltä mutta sieltä meitä ei käännytetty pois.
Nyt pitää todeta että alkupalvelu Amarillossa oli ehkä yksi tylyimmistä mitä olen saanut. Ja jos ei tuota aikaisempaa episodia olisi ollut, olisin marssinut suoraan pihalle! Kaveri joka "ohjasi" porukkaa pöytään tökkäsi kouraan jonkun hälylaitteen ja totesi vain että, kun lätkä värisee teille on pöytä ja menkää vaikka ottamaan kaljaa ja käveli pois! Sinänsä ihan ok mutta se että asiakkaaseen ei oteta katsekontaktia ja puhetyyli on sellainen että tulee olo että vittuako tänne ruuhkaan tulette niin ei hyvä! No siinä pystypöydässä olutta ryystäessä katseltiin kun porukkaa tuli lisää paikalle ja heille se pöytä löytyi suorilta! Voihan olla että kaikilla oli varaus mutta epäilen. No se pöytä lopulta löytyi meillekin ja ei kun ruokaa tilaamaan. Tästä alkoikin sitten palvelu parantua, sillä illan pelasti nuori Erika tarjoilija, joka valoi hieman valoa niin synkeästi alkaneeseen ravintolakokemukseen. Listalta valikoitui Amarillo Big burger. 


Ehkä vielä yhtenä miinuksena voi sanoa, ettei ruuan kestosta kerrottu mitään. Olen itse tottunut että jos on ruuhkaa, niin yleensä siitä ilmoitetaan että ruuan tulo saattaa kestää, no nyt se kesti 45 min. Annos oli kyllä vähintäänkin riittävä ja makukin oli hyvä. Nälkä lähti ja vieläpä melkein ähkyyn asti! Mutta tiedänpähän ensi kerralla a) varata pöydän ja b) en ainakaan Amarillosta!
Tästä viisastuneena soitin varulta Bierstubeen, sillä ehtisimme syömään seuraavana päivänä kun linkki takaisin kotiin lähtisi vasta klo 14 jälkeen.
Bierstube muistuttaa kadulta katsottuna ehkä paikallisräkälää mutta sisältä se on lämminhenkinen olutbaari, jossa on mukava fiilis! Syömättä olisi muuten jäänyt täällä nytkin jos ei pöytävarausta olisi ollut sillä paikan auetessa klo 12 oli ovella jo jono ja joka pöydässä lappu että varattu!




Palvelu oli hyvää, rentoa ja vaikka paikka oli täynnä nopeaa. Listalta valikoitui Ylikypsää possunkylkeä.


Possu oli niin mureaa että se suli suuhun mutta annoksen ehkä paras ja yllättävin osa oli tuo hapankaalipiirakka, voi hitsi se oli hyvää! Mikään tuossa ei ollut huonon makuista mutta tuo piiras kyllä yllätti! ja annoksen hinta 15 euroa! Tätä paikkaa voin suositella enemmän kuin lämpimästi mutta neuvona, varaa pöytä muuten saattaa jäädä nälkä käteen!

Kommentit

Suositut tekstit