Lidl

Lidl kauppaketjun tarjoamat oktoberfest tuotteet kiinnittivät huomioni ja eihän sitä auttanut kuin startata elämänhalua uhkuva kehonsiirtovälineeni kohti ko. kauppaa. kassiin kipusi 2 sianpotkaa, Tirolaista makkaraa, Schwarzaldin kinkkua, Rostbraadvurstia, savustettua salamia ja Frankfurter nakkeja. Nämä jalot ja kaikkkien viherpipeltäjien vihaamat tuotteet kun kasasi keittiön pöydälle oli näky varsin komia!


Sianpotkat jätin odottamaan parempia aikoja mutta kaikesta muusta syntyi ajatus jälleen pikkusuolaisesta ja rasvaisesta ateriakokonaisuudesta ja niin makkaroista leikeltiin paloja, jotka saivat seurakseen sipulia ja valkosipulia. Tämä komeus paistettiiin tietenkin voissa.

Seurakseen nämä Saksan ihannepötköt saivat höyrystettyjä ja tietenkin voissa paistettuja juureksia, eli porkkanaa, lanttua, paprikaa ja sipulia. Maustehetkin oli varsin yksinkertaiset eli suolaa ja pippuria.

Vielä kun lautaselle iski salaattisekoituksen ja paistoi Schwarzwaldin kinkun sekä kananmunan olikin ateriakokonaisuus valmis. Anoshan toki oli varsin kookas, rasvainen ja maittava! No mutta näin hyvistä raaka-aineista ei voisi pahaa tehdäkkään, jos edes jotenkuten pysyy kauha kourassa. Kuva kertokoot puolestaan!Kommentit

Suositut tekstit