Suolapähkinöitä

Suolapähkinät ovat aivan huippuja ja hyviä. Vieläpä kun tekee itse ovat ne kaupasta ostettuja terveellisempiä ja saapahan juuri niitä mausteita pähkinään kun haluaa.

Valmistushan on helppoa kuin pulkanlasku hiekoitetulla tiellä. Pähkinät kuppiin mausteet perään ja ruokalusikallinen tai pari öljyä joukkoon. Hyvä sekoitus ja uuni valmiiksi 175 astetta. Pähkinät pellille ja uuniin noin 15 min ja valmiita ovat. Tärkeää on sekoitella niitä välillä ja tuon ajan kanssakin saa olla tarkkana etteivät pala, tarkoitus on vain saada mausteseos kuivumaan pähkinöiden pinnalle.

Nyt pähkinöihin eksyi suolaa, pippuria, paprikaa ja buffalo wings-maustekastiketta.Nyt on tunnustettava että 2.5 ruokalusikallista kastiketta öljyn sijaan oli ehkä hieman liikaa. Varsinkin niille jotka eivät ole kovaan tulisuuteen tottuneet. Lautasellinen noita kuitenkin uposi tv:tä katsellessa ja mukavasti poltteli suussa. Elikkäs miedompaa haluaville lusikallinen kastiketta ja lusikallinen öljyä tai pelkkää oljyä ja halutut mausteet.


Kommentit

Suositut tekstit