maanantai 28. maaliskuuta 2011

Suikalepataa

Kiitos Kariniemen, tämäkin ruoka tuli tehtyä...viitaten edelliseen kirjoitukseen kananpaloistahan löytyi luita ja sen synnyttämän reklamaation johdosta HK lähetti 12 eskon verran lahjakorttia jolla ostettiin 2 kiloa nautaa, kilo paahto- ja kilo sisäpaistia
Mutta siis sisäpaistista suikaleita ja marinaadiin 2 päivää ennen kokkausta ja nauta huoneenlämpöön päivää aikaisemin. Marinaadiin lykkäsin buffalo wing kastiketta, öljyä, valkosipulia, paprikaa, pippuria.
Muut pataan käytettävät raaka-aineet jokainen voi keksiä omasta päästä itse törppäsin porkkanaa,  paprikaa, parsaa, sipulia, crème fraîche, lihalientä ja pussillinen aurajuustomurskaa.
Elikkäs lihat kasariin ja porkkanat perään kun nämä ainekset ovat aikansa muhineet heitetään muut kasvikset joukkoon samoin crème fraîche, lihaliemi ja aura. Aikansa niitä voi siinä käännellä ja kun komeus alkaa kiehumaan niin sen voi törpätä uuniin 100-125 astetta ja siellä pidin kasaria nelisen tuntia. Kylläpä voi lehemä olla pehmosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti