Korpilahden palvipäivät

Korvaani tarttui kuin ihmeen kaupalla se että menneenä viikonloppuna oli tarjolla läskiä, palvia ja lihaa Korpilahdella, tapahtuma oli siis Palvipäivät. Ensin oli tarkoitus mennä paikanpäälle pyörällä ja jatkaa siitä Joutsaan Chopper Show tapahtumaan, mutta keli teki tämänkin mahdottomaksi kun en millää viitsinyt toppavaatteita pukea päälle, eli siis autolla matkaan.

Perille päästyäni pettymys olikin suuri, ei noita nyt oikein palvipäiviksi voi kutsua kun 99.9% alueesta on pelkkää metrilakua, kebabbia, kalasäilykkeitä ja pärekoreja. En edes ensimmäisellä kierroksella huomannut sitä yhtä pientä nurkassa kököttävää kojua missä tätä "kuuluisaa" läskiä myytiin ja kun sen löysin niin olipas kallista, 28.5 eskoa kilo!! joku raja se on ryövätessäkin perkele! jäi läskit ostamatta ja tietääpä ensi vuotta varten ettei tuonne tarvitse nenäänsä työntää menen suosiolla suoraan Joutsaan Joutopäiville kun näyttää että ne järjestetään samaan aikaan!Muikkua, kebabbia, lettuja


Vaatteita, metrilakua


Lisää rättejä, puukalusteita


Säilykkeitä ja OP mutta ei missää lihaa!Olin niin Vit......nut etten enää edes ottanut kuvaa itse läskistä saati että olisin osannut mennä Joutsaan ollenkaan vaan tyydyin sipulinippuun ja senkin ostin S-marketin pihasta jossa olisi ollut palvattua lihaa myynnissä yli 6 euroa halvemmalla!

Kommentit

Suositut tekstit