Histamiinia!

Niin on sitä lomamatkankin jälkeen syötävä mutta mikä neuvoksi kun kaapissa on matkan jälkeen vain paskoja vihanneksia? No onneksi kaupunki on täynä ravinteleita, jotka tarjoavat jos jonkinlaista herkkua nälkäiselle kulkijalle!
Kohteeksi valikoitui Sohwi, jonka olin kuullut tarjoavan listallaan hevosta...kyllä vanha kunnon Histamiini on siis päätynyt lautaselle ja pitihän sitä päästä maistamaan.


Niin annokseenhan kuuluu: Hevosen sisäfileetä, Aura-portviinikastiketta, pekonia, juustogratinoitua perunaa, papupaistosta ja maissintähkää.
Hintaa annoksella on 27.80,- joten ei mikään halpa mutta hyvää se oli. Maku vaan ei ollut oikeastaan normaalia nautaa kummempi, jos olisin sokkona saanut pihvin eteeni olisin luullut syöväni nautaa. Väri ja pihvin rakenne oli se mikä poikkesi naudasta eli väri oli tummempi ja lihasyyt tiukemmat. Liha oli mureaa ja maukasta. Annos oli suuri ja siitä tuli todellakin maha täyteen suosittelen kokeilemaan jos ei rakasta liikaa Histamiinia!

Kommentit

  1. Hevosen liha on vallankin aliarvostettua! Lisäksi ongelmana on ainakin Suomessa se, etteivät hevosten omistajat enää suostu teurastuttamaan hevosiaan, vaan ne lopetetaan ja haudataan maahan...Mitä tuhlausta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit