Kuhalan Iltapala

Onko kukaan kuullut yksityisetsivä Kuhalasta...ai on ja ei, no kyseessä on siis Markku Ropposen Jyväskyläläisen kirjailijan luoma tuote tai henkilö. Yhtään kirjaa en valitettavasti ole lukenut mutta paljon niistä kuullut ja tämä asia pitää korjata tämän kesän aikana.

Se miksi nyt tätä korkeampaa kulttuuria käsitellään täällä on se että Old Brick's Inn on ottanut ruokalistalleen Kuhalan iltapalan ja pakkohan se oli herkuttelijan käytävä se maistamassa. Olen kuullut että kirjoissa juuri tämä päähenkilö (Otto Kuhala) käy syömässä Bricksissä, korjatkaa jos olen väärässä!



Annoshan koostu Roinilan aromilihan valmistamasta bratwurstista, härän marmorifileestä, Martinmäen aurajuusto-savulohesta, marinoidusta paprikasta sekä itse tehdystä sinappista ja alle lätkäisty hiukan salaattia! Ja minä melkein kalattomana ihmisenä voin ylistää annosta oli muuten maut kohillaan ja lohen ja salaatin maut sulautuivat saumattomasti yhteen joita härkä ja bratukka mukavasti suolaisuudellaan korostivat! Palvelukin pelasi moiteettomasti Neste-rallin hälinästä huolimatta, jälleen suuri kiitos ravintolalle ja kokille! lisää tälläistä tähän kaupunkiin!

Kommentit

Suositut tekstit