Ruokaa Pärnuusta jälleen kerran

Toistan tekstin toisesta blogistani eli joku voisi ihmetellä miksi matkustaa samaan paikkaan monesti ja vieläpä saman vuoden aikana mutta menkää käymään ja syömään niin tiedätte miksi tai ainakin minuun Viro yleensä kolahtaa maana matkakohteena niin kulinaarisesti kuin muutenkin.
Kuten usein ennenkin majapaikkana toimi Aleksandri Pub ja siellähän ruoka on aina hyvää ja edullista! kuten koko Pärnuussa. Viroa lukuunottamatta en ole ns. kalliiseen ruokaan törmännyt.


Aleksandri Pubin lohikeitto on huippu (näin melkein kalattomana) ja hintakaan ei voi olla este 2 euroa lautanen.Seljankka ja olut samassa paikassa 4.3 €, ei paha! Suomessahan et tähän hintaa saa edes olutta!

Perinteinen "aamupala"  Tervise Paradis kylpylän kattoterassilla, eli kakkua ja olutta.
Ravintola Edelweissin ruoka oli hyvää ja annoskokoakaan ei voi moittia

Tallinnan päässä tuli käytyä syömässä Poseidonissa, jossa possu oli kyllä pikkasen kuivaa mutta ei hintaakaan annoksella ollut kuin 11.80 mehun kanssa.
Se mikä harmittaa niin en tajunnut (kiitos jonkinlaisen humalatilan) ottaa kuvaa pe illan tai siis yön sapuskasta mutta Aleksandri Pubin lihalautanen on kyllä vertaansa vailla ja tämä noin 6 hengelle tarkoitetun snacklautasen vedimme Artsin kanssa ihan kahdestaan ja voin sanoa että lautasessa riitti syömistä oli makkaraa, lihapullia, täytettyjä leikkeleitä, salaattia yms. yms.

Kommentit

  1. Näyttää ihan asiallisilta annoksilta, tässähän tulee ihan nälkä yötä vasten. Särvin tässä vain 12-vuotiasta (joo, alaikäisiin ei saisi sekaantua) Auchentoshania sekä Ardmorea ja lähden huomenna pohjoiseen kohti Vienan Karjalaa ja luultavasti jotakin seljankaa on sielläkin tarjolla.

    VastaaPoista
  2. Kyllä mullekkin tuo 12-vuotias kelpaisi, tosin työt estävät tälläkin kertaa hienon aineen nauttimisen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit