Ween Maan Wiljaa

Niin se oli taas se aika vuodesta että tämäkin tapahtuma järjestetään. Aluksi ajattelin etten menisi ollenkaan mutta päätin kuitenkin käydä katsomassa jos jotain maalimaa mullistavaa osuisi kohdalle.


Harmaata oli mutta kastumiselta säästyttiin.


 Kaikenmaaliman herkkua oli tarjolla niin ilmelän kuin suolaiseenkin nälkään.


No eipä osunut maalimaa mullistavaa kohdalle mutta kuitenkin tapahtuma oli jotenkin erillainen kuin ennen, en tiedä johtuiko se siitä että rakennustyömaan alta oltiin siirrytty eri paikaan ja sisätiloihinkin asti, en osaa sanoa!


Kippoa ja kuppia oli myynnissä syötävien tuotteiden lisäksi.


 Raksa rumentaa maisemaa mutta tilaa oli enemmän kuljeksia.
A-halli oli myös käytössä ja siellä olikin enemmän näytillä kädentaitoja kuin evästä.
Edelleen kuitenkin tarjolla oli ween ja maan wiljaa monessa eri muodossa sekä muutamia uusiakin oli eksynyt joukkoon kuten Poppamiehen tuotteita myyvä koju, jossa sai maistella tulisia tuotteita oikein kunnolla. Muutenkin kun oli levittäydytty laajemmalle ei tunggosta ollut ärsyyntymiseen asti kuten normaalisti.


Lohta oli tarjolla niin loimuna kuin savustettunakin sekä tietenkin niitä muikkuja.

Järjestäjä oli kerrankin tajunnut jättää tilaa kojujen väliin.


Muuten tapahtuma oli sama vanha savulohi muikkurove markkina kuin ennenkin ja edelleen ihmetyttää se miten kalalle saadaan hintaa noin paljon ja mitä noita muikkuja maisteli niin joko ne olivat suolattomia tai niissä maistui öljy. Mitään ei tällä kertaa tarttunut kotiin vietäväksi vaan nyt nautittiin kaikki maistiaiset paikanpäällä. Parasta antia oli Virolaiset Saarenmaine oü:n makkarat ja juustot sekä edellä mainitut poppamiehen tuotteet. Kuvaahan ei kummastakaan kojusta luonnollisesti ole.


Kommentit

Suositut tekstit