Hesen burger-salaatti


Pieni väsy juhlitun viikonlopun jälkeen ajaa välillä paatuneemmankin kotikokin pikaruokalaan. En edes muista milloin olisin viimeksi käynyt syömässä jossain hampurilaisketjussa ja tämän kokemuksen jälkeen ei varmasti tule käytyä tulevaisuudessakaan. Hesehän mainostaa burgersalaattia, johon näin hiekkona hetkenä ja karppaajana menin sortumaan.
Annoshan sisältää salaattia, muutaman tomaatin kaksi pihviä, pekonia, juustoa ja majoneesin. Edellä mainituista parhaan makunautinnon antoi majoneesi. Pihvit säälittävän ohuita, kuivia, maku oli ihan ok. Pekonisiivut oli aivan korppuja, salaatti oli salaattia ja kaikki yksi pala juustoa oli kuivunut kuivien pihvien päälle!
Annos oli hintaansa nähden säälittävän pieni, olisi kannattanut ottaa siis vaikkapa kanasalaatti. Jostain syystä oletin että kyseessä olisi ateria kuten hamppareiden kohdalla ja mukaan olisi kuulunut juoma sekä esim. miniporkkanat tai vastaavaa mutta ei kaikki mitä 7 eurolla sai oli pakasterasiallinen salaattia. Niin se ajatti tekemään vielä illalla jääkaapin jätteistä iltapalaa, nälkä kun jäi!Kuten jo mainitsinkin niin ainut mistä tulee edes jotain kiitosta oli maku, se ei ollut paha mutta ei hyväkään. On muuten ihan pikkasen erillaisen näköinen Hesen sivuilla.


Ihan vihjeenä Heselle vaikka tuskin mikään tämä perusteella muuttu niin tehkää sämpyläksi vaikka juustoleipäsiä niin voisi tulla vaikka kokeilemaan joskus toistekkin pikaruokalaa.

Kommentit

Suositut tekstit