Ravintola Kissanviikset


Niin tuli käytyä syömässä ravintola kissanviiksissä ja eipä voi kyllä kauheasti moitteen sanaa antaa. Paljon olin kehuja paikasta kuullut ja odotukset olivat normaalia korkeammalla ja kyllä ne odotukset täyttyivät.

Alkupalaksi ukkoon upposi maa-artisokkakeitto, savuporomousse, josta nyt ei tietenkään ole kuvaa kun nälkä kurni niin vatsassa että oli hotkaistava soppa kitusiin heti kun sen eteensä sai. Kuitenkin mainittakoon että yksi parhaista keitoista mitä olen maistanut!
Pääruokana näin "karppaajana" otin listaltalta "kevyeen tapaan" kohdalta härän sisäfileen, joka oli höystetty runsailla kasviksilla, salaatilla sekä jonkinlaisella paprikahöystöllä.


Ei ollut kummemmin ylimääräisiä sörsseleitä lautasella, mutta sehän tuossa oli tarkoituskin ja maut oli ehdottamasti kohdallaan. Annos oli sopiva, sillä tilaa jäi vielä jälkiruualle.
Vanhana kondiittorina en voinut vastustaa kun listalta silmiin osui Lemon Curd-juustokakku.


Eikä voi sanoa kuin NAM! tuohon kun vielä kylkeen otti Monte Cristo-kahvin niin olihan se ateria isolla A:lla. 
Jos nyt jotain moitetta voi antaa niin pihvi ei ollut medium vaan medium plus ja jostain syystä palvelu oli jotenkin ilmeetöntä, joskin muuten moitteetonta. Eli lopputulemana tuonne joskus uudestaan ja nauttimaan jotain muuta listan antimista.


Kommentit

  1. Käynyt kerran ja ainoa "harmitus" oli se, että lohen suolaamisessa oli käytetty niin paljon merisuolaa, että se raksui hampaissa. Muutoin paikka on maineensa väärti. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit