Olutta ulkomailta osa 2


Nyt ensimmäisen onnistumisen jälkeen uskaltauduin kokeilemaan ihan itsekkin tilaamista, siis edellinen tilaus tehtii kimpassa Pinkinputen kanssa ja hän hoiti tilaamiset yms. käytännön järjestelyt. Nyt tilaus lähti Lieferello nimiseltä sivustolta. Heillä on maksimi määränä 28 kg paketti ja jos määrä menee yli tuon joutuu tilauksia tekemään kaksi.
Nyt tilaukseen meni 2 koria olutta Slots:n Goldia ja Harboe:n Jule Bryg jouluolutta, mukaan vielä mahtui 6 pulloa Savanna siideriä ja 6 pulloa Bulmerssin sidukkaa


Viikko siinä meni kun tuotteet oli ovella ja onhan se jännää seurata lähetyksen kulkua pitkin maalimaa. Nii ja kaikkiahan varmasti kiinnostaa tuo hinta! Sehän oli 63.85 ja tuon kun jakaa tuolla määrällä niin pullon/tölkin hinnaksi tulee 1.06 €. Ihan vertailun kannalta niin nuo  korit maksoivat 9.99 € kpl ja ovat kuitenkin nelosta. Savanna maksoi 1.79 € pullo, alkossa vastaava 2.99 € suurin ero on tuossa Bulmersissa Alkossa 4.66 € kun tilaamalla Saksanpojalta on pulolla hintaa 2.59 €. Totuuden nimissä on sanottava että tästä lähin minun rahani menevät muualle kuin Alkoon!

Kommentit

Suositut tekstit