Grillimaisteri Chipotle BBQ & Hiillos Pehmeä Pippuri


Erakoitunut viskisieppo kesäkuntoon kamppanja on jälleen käynnissä! Eli elä osta sikaa säkissä vaan anna minun ostaa ja maistaa! Makkarahan on kesän vihannes...tai no talvenkin mutta jotenkin tuo kaapeli maistuu näin kesällä aivan erinomaiselle, vaikka grillikausihan on 12 kk. Kevään ensimmäisessä maistelussa siis Lidl:n GM Chipotle BBQ ja Atrian Hiillos Pehmeä Pippuri.


Aloitetaan Lidl:n tuotteesta, yleensä olen tottunut että Saksan poika myy laatutavaraa. Nyt ei osunut kohdalle! Makkara oli vetinen, rasvainen, suolainen ihan liiaksi asti. Chipotlea ei ole kuin paketin tekstissä ja kyllä tuo BBQ:kin loistaa poissaolollaan. Leikattaessa makkarasta oikein valuu rasvaa lautaselle, samoin koostumus on vetinen ja sisältä löytyy sellaisia valkoisia täkyjä! Ehkä yksi pahimmista makkaroista mitä olen suuhuni pistänyt. Pisteet 0.5/5.

Atrian Hiillos kesämaku Pehmeä pippuri oli taas napakkka, tasalaatuinen (HUOM! te joiden makkarassa ei saa olla klönttejä), hyvä suola. Nimensä mukaan pippuri on juuri sellainen taustalla häämöttävä kaveri! sopii varmaan perheen pienimmillekkin. Omaan makuun pippuria saisi olla enemmänkin mutta pötkö on sitä mitä paketti lupaa, kelpo jönksä! Pisteet 3/5.

Kommentit

  1. Olen täysin eri mieltä tuosta Grillimaisterin Chipotlesta: kerrankin makkara, joka ei kuiva kunnolla grillattuna. Ja makukin on erittäin hyvä. Plussaa myös pienestä hiilihydraattipitoisuudesta.

    Trilisser

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit