Ravintola Taivaanranta


Teerenpeli konsermiin kuuluva Grilli & Tislaamo Taivaanranta valikoitui työreissumme illallispaikaksi. Odotukset olivat korkealla sillä onhan ko. yhtiön tuotteita tullut maisteltua niin oluiden kuin viskienkin merkeissä ja laadukkaiksi ne on todettu.


Alkuun etanoita!


Pääemmeeksi pitkään haudutettua hirvenlapaa

Loppuhyväksi "Nami"Etanat oli perinteiseen tapaan etanoita, niistä ei nyt sen kummempaa mutta hyviä ne oli kuten aina. Pääruokana siis hirveä, ryyditettynä Gruyére juustolla, paahdetulla valkosipulilla maustettua perunapyreetä, tyrnivoita ja laiskajaakko-oluella maustettua haudutuskastiketta. Hyvä luoja sentään että oli hyvää! En ole varmaan koskaan syönyt mitään mikä vie kielen näin mennessään!!
Jälkkäriksi oli "Nami" joka sisälsi Mangoviskilassin, basilikajäätelön,  limeleivoksen ja mansikoita, eikä voi kyllä moittia tätäkään. Basilikajäätelö on asia jota kokeilen kyllä kotonakin, mansikoiden kanssa liitto oli lähes täydellinen. Kokonaisuudessa varmasti yksi parhaista aterioista mitä olen eläissäni syönyt! Halpa paikkahan tämä ei ole mutta toisaalta tästä jo maksaakin. Lopuksi vielä kuva baarin kellarista jossa voi käydä napsimassa kuvia tai ostaa tislaamokierroksen maisteluineen päivineen!

 

Kommentit

Suositut tekstit