wabbua!


Juhlahumusta wabbuhumuun! Tämä "työväen" juhla jota kuitenkin ylioppilaat juhlii! Noh mutta syötävä se on vappunakin ja vappupäivänä mikäs onkaan parempi tapa kuin aloittaa terassikausi ja käydä pikku brunssilla!
Ensimmäinen etappi piti olla Bohon terassi mutta kun ko. paikassa ei saanut palvelua niin vaihdetaan paikkaa ja terassia sellaiseen missä saa, eli Bricksin terdelle, jossa palvelu pelasi!


Aamupuuron jälkeen alkoikin huikomaan oikein olan takaa ja kun ei jaksanut etsiä niin lähimpään kuppilaan jossa ruokaa on. Tällä kertaa valinta osui Social Houseen. Homma toimi ja ruoka oli hyvää niin alkusalaatista vastapaistettuihin vohveleihin!Alkuun parsaperunasalaatti, kuskussalaatti, kreikkalaistasalaattia ja muita hömppeitä.Nakei, pullii, savulammas- ja katkaraputäytettä potulle.

Jälkkäriksi vohvelia, karkkeja, munkkia, vesimeloonia, ananasta.Kyllä siinä maha taas kiitti kun santsasi melkein kaikkea! Pisteet tuon jälkiruuan kahvikuppivalikoiman keksineelle, kori oli täynä erikokoisia ja näköisiä mukeja.

Kommentit

Suositut tekstit