Kivisalmen kievari


Työkaverilta saatu vihje hyvästä ruokapaikasta, joten pitäähän se lähteä katsastamaan. Kesän niitä harvoja hyviä päiviä, joten mopo alle ja suunta kohti Kivisalmen kievaria! Tosiaan työkaveri vihjaisi paikasta ja kehui poikien emmeet niin hyviksi ettei voinut olla käymättä. Paikkahan sijaitsee tien 69 varrella, Konnevedellä. Maisemat paikassa on ainakin kohillaan!
Väkeä on paikalla runsaasti, lähes kaikki pöydät ovat täynnä ja tilausta tehdessämme meille ilmoitetaan että ruuassa saattaa mennä tunti hieman ylikin! Eikä siinä mitään, tänne on tultu täällä syödään ja kun aika on tiedossa ei odottelukaan haittaa! ja kuten sivullakin sanotaan, ei pikaruokala! Vielä pitää odottaa onko ruoka niin hyvää kuin olen kehuja kuullut!


Ja olihan se! Otin kait talon sen ns. perusburgerin eli Kievarin, joka sisältää Briossisämpylän, talon naudanlihapihvin, kastikkeet, juuston, rehut ja maalaisperunat. Monenlaisia ja näköisiä burgereita on vuosien varrella näihinkin kapeisiin kasvoihin vedetty mutta tämä oli kyllä yksi parhaista! Itseasiassa äärimmäisen hyvä! Tätä kannattaa tulla kokeilemaan jo kauempaakin! Erakoitunut viskisieppo kiittää poikia hyvästä palvelusta ja erittäin maukkaasta ruuasta!

Kommentit

Suositut tekstit