maanantai 27. heinäkuuta 2015

Mansikkamutakakku


Jälleen on se aika kun silmä kovana seurataan mansikan hinnan kehitystä ja juostaan se halvimman laatikon perässä...ei kannata jos ei sitten kymmeniä laatikoita osta! Itselle kun riittää 15kg niin ei ole juurikaan väliä maksaako loota 25 vai 30 euroa. Kuitenkin se perinteinen mansikka kakku on aina tuoreista mansikoista väännettävä ja vieläpä suklainen sellainen.
Reseptin olen ottanut Karppaus.info:n sivuilta. Mantelijauhoa tuohon käytän ja paistan kakkua reilusti ohjetta kauemmin, koska halkaisen kakun eli uunissa 20 - 25 minuuttia kunhan vahtii ettei pala! Joten tämä kakku sopii myös keliaatikoille!


Väliin ja päälle kermarahkaa ja tuoreita mansikoita niin paljon kuin mahtuu! Ai että kun on hyvää! Tuosta riittikin useampaan kyläpaikkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti