Sapuskaa Ruottin maalta


Tämän kertainen reissu tehtiinkin läntiseen naapuriimme Ruotsiin ja kun ei luoja ole suonut niin että sitä pyhällä hengellä elää niin pakko se on syyäkki! Ruotsin hintataso oli ravintoloissa tai niissä ruokapaikoissa joissa söin hieman Suomen hintatasoa alle esim. kanapasta ja viskimarinoitu kana sekä kaksi olutta irtosivat 47 eurolla! Mutta ensimmäinen ateria syötiin laivalla lounasbufeesta joka kustanti 25€/lärvi, pitänee sanoa että tällä kertaa olin hieman pettynyt Siljan tarjontaan!Aluksi hieman leikkeleitä, rapukakkua ja salaatteja.


Kermaperunoita italialaisia lihapullia, nautaa ja lohta.
Seuraava ateria olikin juuri edellämainittu Jack Danielillä marinoitu kana, kasviksilla ja ranskalaisilla. Ensimmäistä kertaa viskimarinoitu kana maistui viskiltä!Herkkua,herkkua!

Matkalla alkaa monesti huikomaan jo ennen määränpäätä niinpä pysähtyminen leirintäalueen ravintolaan ja kun Ruotsissa ollaan niin se pakollinen lihapullat ja muusi!
Ihan ei ollut mommun tekemiä nämä mutta ihan ok!


Se pakollinen kakkuhan on aina käytävä syömässä ja tässä teille Suomen konditoriat mallliesimerkki siitä miten porkkanakakku pitää kuorruttaa!!Paras porkkanakakku ikinä!Ilalla muutaman oluen jälkeen alkoikin tekemään mieli pientä suolapalaa, joten pikkuinen snakkilautanen oli paikallaan.Olutmakkaraa, kurkkuja, oliiveja, juustoa, sipsejä ja paria dippiä!


Viimeisenä ehtoollisena vielä mahdollisuus lihapullille. Ajattelin jo että maa jonka pitäisi olla kaikkien lihapullaperunamuusien isä ei tässä onnistu mutta..Alku lupaili hyvää, kunnon voita ja näkkäriä!

Nyt oli pullat ja nakit kohillaan ja tuo "spaketti" on perunamuusia!


Ruotsi ei sinänsä tarjonnut mitään erikoista ruokien suhteen. Kaikki oli hyvää mutta ei mitenkään yllätyksellistä. En kuitenkaan moiti tarjontaa sillä eipähän kyllä tullut tosissaan etsittyäkään erikoisuuksia.

Kommentit

Suositut tekstit