keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Talven grillaushetki


Vielä on kesää jäljellä, sillä itsellä grillikausi kestää sen 12 kuukautta! Toki se harvenee näin talvella mutta kokonaan se ei lopu. Nyt vietettiin kaverin kanssa iltaa ja ajateltiin grillailla pientä apetta ettei ihan pelkäksi nestepaastoksi pääse ilta kehittymään.

























Menuksi valikoitui possunpihvit kahdella tapaa, kanan rintaleike ja kasvikset (porkkana ja palsternakka). Pihveihin tuli pippuria, suolaa, meksikolaista NoMu sekoitetta ja toiseen tuli myös kukkokastiketta tulisuutta antamaan. Kana sai pintaansa currya, paprikajauhetta, suolaa sekä pippuria.

























Kasviksiin töpättiin suola, pippuri ja chilimauste. Noiden kylkeen vielä italiansalaatti, chilinen grillisalaatti sekä mustaherukkachilihyytelö.




















Kelpasihan noita nautiskella, varsinkin se tulisempi possu oli aivan loistavaa tavaraa. Ilta tuosta jatkuikin asian kuuluvin nestetankkauksin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti