Olutsatama


Kauan on odotettu olut-tapahtumaa Jyväskylään ja nyt sellainen saatiin monen vuoden tauon jälkeen, Olutsatama rantautui Jyväskylän satamaan 10. - 11.6! Odotukset olivat korkealla ja käsittelen enemmän sitä miten tapahtuma oli onnistunut kuin sitä mitä oluita tuli maisteltua tai niiden arviointia! Aluksi kuitenkin lista mitä päivän aikana tuli kaadettua kitusiin.

1. Beercats: Mango Freud (Tytöt todellakin panee!)
2. Maku Brewing: Savu Porter
3. Fat Lizard: HeavyFuel
4. Radbrew: Wasteland (ensimmäinen vehnäolut josta voin sanoa pitäväni)
5. Iso-Kallan panimo: Pimeyden morsian
6. Hiisi: Hasselhopp
7. Panimo Honkavuori: Joki PaleAle
8. Tornion panimo: Tsekkpils
9. Pyynikin panimo: Imperial Stout
10. Mallaskuun panimo: Amber Ale






























Väkeä oli mukavasti, ei kuitenkaan tungokseen asti, mikä näin kävijän mielestä oli positiivista. Tunnelma oli hyvä ja fiilis ihmisten kesken korkealla, vaikka perjantai olikin aika kylmä päivä!
















































Ohjelmaankin oli panostettu näytösten ja puheiden lisäksi, oli Stand uppia ja musiikkia, mikä toi mukavan lisän tapahtumaan.































































Kuten aikaisemminkin mainittu niin tunnelma alueella oli hyvä ja järjestelyt toimivat yllättävän hyvin, ottaen huomioon että kyseessä oli ensimmäinen kerta kun tapahtumaa järjestettiin. Muutamia huomioita tosin tuli tehtyä, lasinpesupaikkoja olisi saanut olla enemmän, samoin vessoja mutta siinäpä ne "moitteet" sitten olikin! Erityistä kiitosta saa annoskoot 1 - 4 dl eli oli huomioitu ne jotka haluavat maistella mutta myös ne jotka haluavat ottaa isommalti! Omasta mielestä erittäin onnistunut tapahtuma, joka toivottavasti saa pysyvän jalansian Jyväskylän olutkartalta.






























Hintataso oli mielestäni loistava 1 dl annokset maksoivat pääsääntöisesti sen 2 euroa. Niin raha sen varsinaisessa merkityksessä ei maksuvälineenä kelvannut vaan alueella oli ns. tapahtumavaluutta eli 2 euron arvoiset lipukkeet, joita myytiin erillisessä pisteessä, tämä nopeutti todella paljon asiointia tiskillä. Samoin sisäänpääsy oli kohtuullinen 12 euroa, joka sisälsi maistelulasin! Ennakkolipun sai hiukan halvemmalla. En oikeastaan keksi muuta kuin kehuja järjestäjille! Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan ja kahden päivän edestä, niin paljon jäi maistamatta tällä kertaa!


Erakoitunut viskisieppo kiittää ja kumartaa erittäin onnistuneen oluttapahtuman järjestäjiä! ja tuskin olen ainut.

Kommentit

  1. Yhdyn kirjoittamaasi! Ensi vuonna uudestaan :) oikein toimiva tapahtuma, vaikka en itse niin oluen ystävä olekaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit