Lidl:n Urho Roileri


Olen aina vähän naureskellut näille broileri- ja kasvismakkaroille mutta sitten tajusin että eipäs mennä arvostelemaan ennen kuin on maistettu! No joo joskus vuosia sitten olen soijanakkia maistanut ja siitä oli kyllä nautinto kaukana mutta maalima kehittyy ja ennen kuin lyttään ne maanrakoon annnetaan mahdollisuus ja nyt sen mahdollisuuden sai Lidl:n Urho Roileri makkara ja kyllä se kasvismakkarakin tulee vielä.


Pelasin kuitenkin varulta varman päälle ja grillasin myös pätkän Italian rebeliä, joka on kyllä ollut tän kesän suosikki. Niin se on toi tummempi kaveri tuossa lautasella!


Massa on todella tiivis, jopa hieman "kumimainen". Maistuu kuitenkin kohtuu normaalilta grillimakkaralta siis sellaiselta perusjauhomakkaralta. Tietty suolaisuuden ja rasvaisuuden puute tekee tästä kuivahkon ja eron tohon normi makkaraan. Silti hyvänmakuinen, positiivinen yllätys ja täysin varteenotettava vaihtoehto, varsinkin niille jotka eivät muuten makkarasta välitä! Eli ennakkoluuloni osoittautui jälleen kerran vääräksi!

Kommentit

Suositut tekstit