Hard Rock Cafe Helsinki

Parissa muussa maassa on tullut Hard Rock Cafessa käytyä mutta ei Helsingissä, eikä koskaan syömässä, kaljalla kylläkin 😋. Mutta nyt kun tänne oli eksytty, olihan se syötäväkin, syyn eksymiseen voitte lukasta Timonin reissuista.
Ruokalistalta valitsin hampparin, joka nyt ei yleensä ole sitä normaalia valintaa kun ravinteliin mennään syömään mutta nyt tuo Atomic Burger suorastaan hyppäsi silmille listalta.



Ja aina on hienoa kun hampparistakin kysytään pihvin kypsyysaste, Suomessa ei monessa paikassa sitä tehdä. Tuossa oli siis paistettua sipulia, paistettuja jalapenoja, pepperjack-juustoa, salaattia, tomaattia ja sriracha-majoneesia. Oli muuten tuhti annos ja nälkä lähti. Viime aikoina jostain syystä valinnat osuneet kohdalle sillä olihan hyvä hamppari!
Niin täyteen ei tietenkään tule ettei jälkkäriä menisi, joten listan kimppuun uudestaan ja tavoistani poiketen ei juustokakkua vaan Fresh apple cobbler.



Lämmin omenapaistos vaniljajäätelön, saksanpähkinöiden ja kinuskikastikkeen kera ei voi olla huono ja ei se kyllä ollutkaan. Annoskoko oli vähintäänkin riittävä, sen verran pinkeenä oli allekirjoittaneen vatsa!
Ravintolasta muuten, niin tunnelma oli ok, musiikki hyvää ja palvelu ripeää ja ystävällistä...tosin outoa että Suomessa et saa palvelua suomeksi ja ruokalistakin oli lontooksi! ei sillä kyllä näiden kanssa pärjää mutta ihmettelenpä vain.

Kommentit

Suositut tekstit