Ravintola Urban

Pääsi juhlimaan pyöreitä ja matka siis suuntautui Kuopioon ja siellä tarkemmin Ravintola Urbaniin, joka on lounasravintola mutta paikan voi varata myös yksityistilaisuuksiin ja he järjestävät menuiltoja, jotka ovat niin suosittuja että paikka on syytä varata hyvissä ajoin.
Nyt tarjolla oli 3 ruokalajin menu ja sanon jo nyt, että olipahan muuten herkkua, ihan ekasta suupalasta siihen vihon viimeiseen!
Alkuun tuotiin pöytään härkätartar, 46 asteista keltuaista ja majoneesia, ruokajuomaksi tarjoilija toi Stallhagenin hunajalla höystettyn dark lagerin. Valitettavasti alkuruuasta ei ole kuvaa mutta olihan suunmyötäistä, en hetkeen ole näin hyvää alkupalaa suuhuni laittanut!
Pääruuaksi oli kuhaa, porkkanavoikastiketta, jyväpastaa, fenkolia ja perunaserpentiiniä. Ruokajuomaksi Stallhagenin niin ikään hunajalla höystetty lager.


Eri maut ja tekstuurit yhdistyivät tuossa loistavasti! Kala ehkä hieman suolaton mutta muut komponentit täydensivät sitä niin hyvin, että tuosta ei oikein miinusta voi antaa. Varsinkin porkkanavoikastike oli aivan loistavaa!
Jälkihyväksi oli suklaakakkua, tyrnisorbettia, tyrniä, appelsiinia ja marenkia.


Tuo kakku suorastaan suli suuhun ja raskaan suklaisen ja imelän kakun vastapainona oli raikas ja hapan sorbetti ja marjat! Tämän kokemuksen myötä tätä paikkaa voi suositella lämpimästi ja mitä paikallisten puheita on uskominen, on lounaskin aivan omaa luokkaansa.

Kommentit

Suositut tekstit