Jälleen kerran Sohwissa

Kokoustamaan piti jälleen menemän ja mikäs sen mukavampaa kuin samalla täyttää vatsa, kun keskustellaan tärkeistä asioista! Paikka vanha ja tuttu Sohwi. Valitan jo heti alkuun kuvien huonoa laatua mutta en nyt siinä kännykän kameran asetuksia alkanut säätämään, kaiken muun ohella.
Otin kaikki ruuat ns. sesonkilistalta ja alkuun pöytään tuotiin Maa-artisokka-valkosipulikeitto.



Keitto oli kyllä maukas ja sopivasti valkosipulinen, paksu ja kermaisen oloinen.  Keittoa tosin joutui odottamaan, aika pitäkään. Muille alkuruuat tuli aikaisemmin, tosin tästä kyllä mainittiin eli pisteet siitä.
Pääruuaksi listalta valikoitui Sohwin Flammari eli Flammkuchen, johon otin saksanhirvikäristystä ja puolukoita.



En oikeasti tiedä mutta kaikissa ohjeissa tuossa pitäisi olla ranskankermaa eikä pitsakastiketta ja pitäisikö tämän olla lämmin? Nyt siis pohjalla tomaattisoosia ja annos oli joistain kohdin hieman lämmin, joistain hieman haaleampi ja pohjan leikkaamiseen olisi tarvinnut tremelin tai no ainakin pihviveitsen. Maku oli Ihan perushyvää mutta tällä annoksella ei kuuhun mennä.
Jälkkäriksi jo tuttu Sohwin hätävara, jossa on kanelikeksicrumblea, kinuskikastiketta ja puolukoita turkkilaiseen jugurttiin sotkettuna.



Tämähän ei petä koskaan ja juuri sopivan kokoinen. Kirpeän imelä, mukava tekstuuri ja raikas tuon jugurtin takia. Kokonaisuus siis hyvä pääruuan kohdalla ei nyt voi puhua pettymyksestä mutta ehkä hämmennys on oikea sana, kun ei tiedä minkälainen tuon kuuluisi olla, ohjeita katsomalla lämmin joo ja ei tomaattikastiketta.

Kommentit

Suositut tekstit