Holiday Club Oulun Eden

Pakollinen kylpyläreissu on joka vuosi Oulu mc:n järjestämän Hailuotoajon yhteydessä. Tähän lauantai aamun krapulan poistoon ja uuden nousun saamiseksi nämä Keski-Suomen pikku vesinokkaeläimet suuntasivat katseensa ja kraniitinvalkeat adonisvartalonsa kohti Edenin kylpylää.

Pankkikortti kippoon ja loirimaan. Tämä reissu sai maittavan päätöksen kun menimme tilaamaan aulabaarista pikku huikopalaa! Listalta emme löytäneet mitään suoraan sopivaa niin tilauksemme kuuluikin: ämpärillinen erillaisia dipattavia sekä iso kasa eri dippejä.
Nii ne innokkaat vesipedot nauttivat allasbaarissa mallasjoumaa ja odottivat kieli Speedojen alla mitä se kokki olisi loihtinut, yllätys olikin varsin positiivinen kun tarjoilija laski "ämpärin" pöytään.


Pöytään saatiin perunoita, kanansiipiä, nakkeja, bradfurstia, sipulirenkaita, jalapeenoja, katkarapuja sekä kanapaloja kaikki friteerattuna tietenkin. Dippejäkin oli niin monenlaista ettei meinannut makuaisti pysyä mukana. Ensimmäisen satsin syötyämme menimme tilaamaan samanlaisen annoksen, jolloin jo kokki tuli keittiöstä katsomaan kuka täällä oikein mässää.
Ruokailun ja muutaman tuopposen jälkeen sitä kelpasikin uittaa pesupalloa altaassa ja käydä laskemassa liukumäkeä, lapsihan on terve kun se liekkii!

Kommentit

Suositut tekstit