Konia peltipurkissa

Hevonen tämä ravikansan oma pikku elätti ja liian vähän arvostettu lihatuote, oli päätynyt peltipurkkiin. Itseasiassa lähdin hakemaan Hankasalmelta chilihyytelöä, jota ei saa kuin  Neste Jari-Pekan yhteydessä olevasta Tuliaistuvasta. Tai no kuulema samaa hyytelöä myydään Vaasassa mutta sinne ei aja ihan niin nopeasti.
Kiertelin kaupassa hyllyjä kun tämä ihanuus osui silmiini ja eihän sitä voinut olla ostamatta.


Iltapalana aivan mainoa klöntti, koostumus on no normi lihasäilyke eli pehmeä, helposti leikattava ja mukavan rasvainen. Tein iltapalaksi pari Cracottea, joihin en laittanut päälle muuta kuin rasvaa ja pari siivua heppaa.

 

Maku oli vallan mainio tosin muistuttaa ehkä liikaa naudan- tai siansäilykettä eli jotain olisi saanut jättää pois että heppa maistuisi enemmän. Tosin kyllä sen ruunan maun sieltä maistaa kun oikein mutustelee mutta on sanottava että en maksa tästä säilykkeestä lisähintaa kun saman makuelämyksen saa normaalilla nötkötillä varsinkin kun olin juuri maistanut maanantaina hevosenlihaa leikkeleenä.

Kommentit

  1. Tuo näyttää hirveältä, mutta hevosleikkele on tosiaan ihan ok suolapalaa. Kesäinen oli jopa melkein liian suolaista... peitelläänkö tällä vanhan konin makua?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit