Mikkeli

Ennen Rottarallia piti käydä Mikkelissä tässä hassuhattuisten tätien hevoskaupungissa. Mikkeli oli minulle uusi paikka ja näin pikaisella kokemuksella varsin miellyttävä.
Majoituin Sokoshotelli Vaakunassa, joten luonnollinen valinta ruokapaikaksi ole hotellin yhteydessä ollut Fransmanni.
En ole hetkeen löytänyt suosikkiani Fransmannin spesiaalia ruokalistalta, mutta nyt se oli sinne ilmestynyt uudestaan, tosin hieman muutettuna siitä alkuperäisestä. Annoshan sisältää häränrintaa, kanaa vartaassa, maalaismakkaraa, leikkopapuja, kastikkeen sekä valkosipuliperunat.

Annos oli muuttunut siitä vanhasta ja ei kuitenkaan parempaan suuntaan. Toki tämäkin oli varsin maukas ja kursailematon pelkistettyineen makuineen ja varsinkin nauta oli jopa suussasulavan mureaa, mutta jokin tästä puuttui en vain osaa sanoa mikä.
Jälkiruuaksi pöytään pätkähti kalssinen creme brûlée, joka olikin niin tuttua ja turvallista ja vei jälleen kielen mennessään, kaiken kruunasi vielä kuppi kahvia.


Vielä on kehuttava ravintolan ensiluokkaista palvelua tai ainakin tämän ko. miestarjoilijan osalta (en vain katsonut nimeä). Suositeltiin talon erikoisuuksia ja kun valitsin ruuan ladattiin tiskiin suositekset viineistä. ruokailun puolivälissä kyseltiin ruuan makua ja ruokailun jälkeen kyseltiin jälkiruuat, kaiken tämän jälkeen vielä varmistettiin että kaikki on ok. Muutenkin tarjoilijan asenne ja olemus oli erittäin mukava..

Kommentit

  1. Juu kun Mikkelissä asustelin niin palvelu oli ensiluokkaista (vtr Jyväskylä, jossa palvelu on perseestä ja tunnelma rauhaton). Kiva kuulla, että edelleen homma toimii.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit