Makkarapyttis

Kiitos jälleen tämän Saksan lahjan Suomelle eli Lidl:n. Sieltä kun Suomalainen mies löytää mitä ihanimpia makkaroita ja muita lihallisen himon tyydyttäviä tuotteita. Varoituksen sana jos olet viimeisenpäälle vannoutunut viherpipertäjä tai kevyttuotteiden kannattaja suosittelen lopettamaan lukemisen nyt. Pytikseen kun eksyi sellainen määrä läskiä ja lihaa että tästä ei puutu suolaa eikä rasvaa.
Toki tässäkin kasviksia löytyy sillä tästä kevyemmästä puolesta vastaa, porkkana, lanttu, nauris, paprika, chili ja sipulit (tavan, puna ja valko). Raskaammasta, lihaisemmasta ja suolaisemmasta puolesta vastaa taasen pekoni, camping, schwarzwaldin kinkku, Kabanoss(savustettu), Chorizo paprikamakkara. Mausteita ihan maltilla eli, paprikaa, pippuria ja smoky peri-peri sekoitusta.
Kasviksille porkkana, lanttu ja nauris pikku hörytys, kasvisten höyrytessä pekoni ja mustanmetsän kinkku pannulle kun rasva on kaveruksista irronnut niin makkarat, sipulit, paprikat ja chili joukkoon. Kasvisten imiessä itseensä pekonin sulonesteitä on aika heitää mausteet pannulle ja melkein heti perään esikypsennetyt loput kasvikset. Näitä aineksia kun aikansa kovalla tulella kääntelee ja laittaa lieden pienemmälle ja antaa valmiin sapuskan hautua sen aikaa että saa munan paistettua.
Nämä kun länttäsi lautaselle ja siitä suuhunsa niin kelpasi taas Suomipojan olla, karnevaaliin tätä voisi kait verrata sen verran maukasta ja varsinkin rasvaita ja lihaisaa tämä oli että! Lisänä voisin sanoa että kebapin unohdin lisätä sitäkin tuli ostetua tuolta sakan kaupasta mutta hyvää oli ilmankin!

Kommentit

Suositut tekstit