Munapäivät Pärnussa

Niin lähti jälleen Keski-Suomen adonisherkulekset kohti itää mämmituokkoset ja suklaamunat mukanaan. No joukko oli mukava mutta enemmän reissusta voi lukea täältä, nyt kerrotaan sapuskasta.

Olimme siis perillä vasta aamuyöstä perjantaina, joten Jussin jääkaappihan ammotti tyhjyyttään mutta ei hätää aamukahvit saatiin keitettyä ja aamupalalle suunnattiin kohti Georg ravintelia. Tarjottimelle asettui kevyttäkin kevyempi aamupala: naudankielestä tehty salaatti, seljankkakeitto sekä lasi mehua, hinta tälle komeudelle oli huikeat 2.15 euroa!


Ei voinut moittia. Tuota Seljankaa tuli syötyä useaankin otteeseen ja ei voi kuin kiitellä tuota venäjän lahjaa maailmalle ja paikkoja joissa tuo on oikein hyvää on Aleksandri pub, Citi ja Edelweiss joissa molemmissa keitto oli muistaakseni siinä 2-2.5 euron paikkeilla.


Tuolla Aleksandrissa tuli syötyäkin ihan kunnon ruokaa, sekä pari kertaa tuli käytyä hakemassa huikopalaksi noita keittoja sekä palanpainikkeeksi olutta.

 Lihapullat Aleksandrissa
Juustokeitto Aleksandrissa
Possua Citissä

Eikä voi väheksyä Steffani pizeriaa josta saa muuten niin isoja annoksia että useammilta jää syömättä. Nyt kävi niin että yksi söi juustokuorrutteen lihapadan päältä ja toinen jätti pitsasta yli puolet syömättä, muut seitsemän hengen seureesta söi kaiken loppuun muutamia hitusia lukuunottamatta.


Pakko myös mainita kylpylä Tervise Paradiis jossa on vallan mainio kattoterassi ja mitä se aamusta voisi muuta ollakkaan kuin suklaakakkua ja olutta, valitettavasti en vain ymmärtänyt suklaakakunkiilto silmissäni ottaa tumma olutta.


Pakko vielä vertailun vuoksi laittaa hinta Taukotuvalta eli kanasalaatti ja kuppi kahvia 8.8 euroa! Mikä näissä raaka-aineissa maksaa rajan tällä puolen?

Kommentit

Suositut tekstit