Kohti uudempaa vuotta ja sen yli


Uutta vuotta tuli otettua vastaan raketein ja kuohujuomin, tosin tuo ensiksi mainittu jäi aikas vähälle kun en ostanut kuin muutaman pikarin. Niin ja tietenkin pitihän sitä laittaa emmettäkin pöytään ei sitä ihan pelkän kuohujuoman voimalla jaksa valvoa aamun pikkutunneille asti.
Ensin kuitenkin juomasuositus, kiitos Muuramen Alkon myyjille tämä kuohuva oli todellakin hyvää ja sitä voi suositella elikkäs Marques De Monistrol Selección Especial. Oli muuten suunmyötästä kuohuvaa vaikka en niiden suuri ystävä olekkaan.
Aattona iltapalaksi tuli laitettua nakkikimara ja kukkakaalista ja porkkanoista tehty perunasalaatin korvike!
Salaattiin tuli siis porkkanoita, kukkakaalia, suolakurkkuja, omenaa, créme fraîchea ja majoneesia sekä suolaa ja pippuria.Nakkeina oli bratukkaa, tulikeppiä, pippuri- ja juustonakkeja sekä normi nakkeja.


Kyllä noilla kelpasi vuotta vaihtaa ja sen verran hyvää oli että piti ihan ähkyksi asti melkein ittensä tunkea, kyytipojaksi mikäs muu kuin normi lageri.

Uuden vuoden päivän menu olikin lähes samaa maata kuin aaton, tosin nyt rinnalle oli saatu salaattia ja haloumia sekä kastikkeeksi balsamico cremeä!Nyt oli eilisten nakkien lisäksi tullut grillabalkan mukaan.Eikä voi moittia tätäkään kattausta salaatti ja haloumi sopi loistavasti balsamicon kanssa ja edelleen tuo ns. "perunasalaatti" oli vain parantunut yön aikana jääkaapissa! Näiden kuvien ja ruokien myötä onkin hyvä aloittaa sekä toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta!

Kommentit

Suositut tekstit