Merkkari


Ainakin minun sukupolveni muistaa tämän legendaarisen namun, joka ei sitten kukkahattutätien valitusten jälkeen ole ollut entisensä. Onneksi hätähuutoon on vastattu Fazerilta ja tämä legendaarinen namu palaa alkuperäisellä reseptillä.

itse muistan pikkupoikana kun saimme (siskoni ja muutama serkku) mummolta markan niin muut kun ostivat erillaisia irtareita minä taas ostin koko rahalla merkkareita ja tuohon aikaan niitä sai aika kasan. Siinä niitä hampaat natkuen jauhettiin koko lauantai ilta ja hyvää oli.
Miten tämä nykyinen pärjää vanhaa vastaan? Ihan hyvin, maku ja muistikuva koostumuksesta on sama, ainut mitä kaipaan niin sitä vanhaa kokoa, se legendaarinen kurkkuuntakertuja mutta tämä on pikkuseikka siinä että pääsi takaisin lapsuusvuosiin tämän maun myötä.
Karkki oli tunnettu siitä että monet siihen tyhmyyspäissään meinasivat tukehtua ja myös siitä että paikat lähtivät hampaista ja kun tästä puhuimme töissä niin hetkenpäästä työkaveri tulee paikkapala kourassa huoneeseen ja toteaa että ovat saaneet kyllä jäljitettyä hyvin vanhaa merkkaria!

Lähde: www.fazer.fi

Kommentit

Suositut tekstit