Vielä on kesää jäljellä!


Otsikosta huolimatta maailmassa on asioita joiden ei olisi ikinä pitänyt päästä julkisuuteen kuten Tero Vaara ja Mamba! Mutta tähän nuo vihonviimeisen viheliään laulun sanat jotenkin istuvat! Ajatus siitä että miksei sitä voisi grillata myös talvipakkasilla on virinnyt päässäni jo jonkin aikaa ja viimeisen niitin arkkuun löi rakas serkkuni, joka ainaisella pakkasvalituksellaan sai minut liikkeelle eli kiitos Kimmo!
Ja jos rillataan niin sitten rillataan oikeissa asusteissakin pakkasesta välittämättä ja nythän sinänsä oli otollinen aika kun pakkastakaan ei ollut kuin se rapiat 24!

Menuhan ei nyt ollut kummoinen eli normi käyrää, kasviksia ja dippiä mutta kyllä tuo kuiten maistui hyvälle ja vetihän se suun virneeseen kuin Ähtäriläisellä kylähullulla kun  alkoi keskellä pahinta talvea tulla terassille grillimakkaran ja kesän tuoksua.Kyllä kelpasi käyrää käännellä!


Ja siinä se koko komeus sitten on.

Ulkoruokintaan ei ihan minunkaan hipiä kyennyt ja sen verran tuo keli vaikutti että eipä ole ennen makkaran paistaminen kestänyt näin pitkään, ihan ei grilli lämmennyt niin kuin kesäällä...johtuisikohan tuosta n. 40 asteen lämpöerosta?

Kommentit

Suositut tekstit