Atria Wilhelm Feta-Mustapippuri


Niin sapuskasta ei olekkaan pitkiin aikoihin tullut kirjoiteltua. Sinänsä ei nytkään kun kyse on valmistuotteesta ja kesän innoittaman ajattelin että miksipäs ei voisi kirjoitella arvosteluja myös makkaroista!
Olen suuri makkaran ystävä ja voin helpostikkin pistää paketin tai toisenkin päivässä makkaraa naamariin, talvella en sitten juuri lenkkiä syökkään. Poikkean varmaan valtaväestöstä siinä että jos puhutaan täysin maustamattomasta makkarasta niin nämä ns. B-luokan makkarat ilman sattumia ovat minusta niitä A-luokan makkaroita! Yhdyn siis Kummelin Matti Näsään tässä asiassa!

No mutta nyt on kyseessä Atrian Wilhelmi ja niistä Feta-Mustapippuri, jossa etelän lammasfarmari ja Intian pippurinkasvattaja lyövät sulassa sovussa kättä päälle! Tähän kun löisi vielä purkin ananasta niin Del Monte mieskin sanois kyllä!


Siinä se nyt on ja valmiina ne näyttää jotakuinkin tältä! kypsyysasteenhan jokainen voi valita itse!


Pakko on sanoa että maultaan makkara oli hyvä, kuten koostumukseltaankin mutta missä oli se lampaanjuusto ja intian pippuri? Oikein kun makusteli niin pieni pippurinen haisu käyrästä löytyi ja fetaakin sai aika-ajoin etsiä! Normi makkarana tämä menisi ja kait tietyn makuvivahteen nämä "mausteet" tälle antaa mutta oma mielipiteeni on että en osta uudestaan.

Kommentit

Suositut tekstit