Grillimaisteri Lämäri Chili-cheddar


Niin se on aika toisen maggara-arvostelun! Monesti on tullutkin kehuttua LIDL:n tuotteita ja kun nyt siellä tuli taas käytyä niin olihan se ostettava hiukan huikopalaa illaksi! Mikäs sen parempaa kuin kunnon makkara, tosin ei tämä kuuri kait ihan rantakuntoa takaa mutta en pidä sitä juuri minään!

Elikkäs näitä Grillimaisteri makkaroitahan on vaikka mitä ja nyt käteen jäi chili-cheddar makuiseksi itseään kutsuva Lämäri.Siinä ne taas ovat piti ottaa kuva vain kahesta ettei näytä niin ahneelta! Mukavasti käyrät tirahterivat grillissä mikä lupaa yleensä aina hyvää, tuoksikin oli mukavasti lihaisan voimakas!


Koostumus makkaroissa oli napakka ja lihaisa. Makkaran ulkonäköä on nyt turha varmaan mennä arvostelemaan se on tuon EU säännöksen mukainen ;) Kuoresta tuli mukava rapsakka ja värikin on kohillaan! Maussa onkin sitten jo toivomisen varaa, chili kyllä kutittelee pikkaisen suuta ja muutenkin makkara on sopivan suolainen mutta cheddar loistaa kyllä poissaolollaan! Pienoinen pettymys oli nyt Saksankaupan tuote! Tästäkin voi sanoa että tulee kyllä koko paketti syötyä mutta eipä ostettua toista kertaa!

Kommentit

Suositut tekstit