Tapolan Juusto- ja tulikeppi


Kesän arvostelut jatkukoon, saas nähdä jos tätä menoa syön makkaroita koko kesän niin montako kiloa on syksyllä tullut lisää...no laitetaan se nyt sitten massakauden piikkiin! Niin nyt ostoskoriin eksyi Mervin valmistamaa makkaraa tai nakkeja mitä nämä nyt ovat ja tosin tuo Mervi-sana vie jo heikoimmilta ruokahalut! Eli siis olkaa hyvä Tapolan juustoista- ja tulistakeppiä olisi tarjolla.



Paketeista päätellen on laatulihaa tiedossa (ja miksi jälleen Mervi koittaa tunkea mielikuviin) no niin joka tapauksessa nakit tai kepit näyttävät päällisinpuolin tarkasteltuna varsin hyvälle.


Eikä nämä kypsempänäkään ole pöllömmän näköisiä! Juustokeppi maistui oikeasti juustolle mikä on tietenkin plussaa, napsakka, ei liian suolainen, oikein hyvä ja mehevä kepukka, viskibaari suosittelee! Tosin kuumaa juustoa on syytä varoa, ameriikassa saisi palaneista huulista miljoonakorvaukset. Sitten tämä tulisempi veli, ei niin mehevä kuin juusto ja ei voikkaan olla sillä sulanut juusto puuttuu, napakka, maukas, tosin tulisuus on hiukan hakusessa... pientä kirpurusta havaittavassa jälkimakuna. Tässä makkara niille jotka haluavat jotain "tulista" mutta eivät ole vielä uskaltaneet kokeilla, muuten ihan kelpo kepukka!

Kommentit

Suositut tekstit