HK:n Kabanossi Sinihomejuusto ja Kebab


Vielä ennen juhannusta ehtii yhden. Nyt lihaa säästämättä, laadusta tinkimättä HK! ja sieltä Kebab sekä sinihomejuusto. Varsinkin tuo Kebab aiheutti mielenkiintoa tekstillään "kastike makkaran sisällä" Jännä nähdä miten se roiskuu grillattaessa vai roiskuuko. Vielä tuli tuosta kebabista mieleen ja pieneksi kevennykseksi tarina kebabeläimestä.


Paketit on varsinkin tuossa kebabissa varsin huomiotaherättävä. Sinihomejuustosta taas väkisinkin tulee mieleen Valoin Aurajuusto vaikka missään niin ei luvatakkaan.


Sinihomejuusto on koostumukseltaan hyvä, tasalaatuinen, hiukan suolaton. Homejuusto maistuu varsin vahvasti mutta en oikein tiedä ei ihan lenkki minun makuuni, vaikka suuri homejuuston ystävä olenkin...tai siis aurajuuston!
Kebab taasen on lihaisamman oloinen maistuu etäisesti kebabille. Kastike on ihan ok makkaran sisällä ja kait se juuri on tuo kastike joka tässä sen kebabin tekee? Maistuu ja tuntuu enemmän makkaralta kuin edellinen mutta ei tämäkään suosikiksi pääse. Niin ja ei kastike roiskunut grillatessa!
Kumpaakaan en luultavammin osta toista kertaa mutta jos jollain on näitä tarjolla en kieltäydykkään nyt oli vai kyse omista henkilökohtaisista makunystyröistä ja niiden tuomasta signaaleista!
Hyvää juhannusta kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit