Hansapiha ja Ween Maan viljaa


Olipa taas tapahtumarikas viikonloppu! Oli Hansapihaa, Ween Maan Wiljaa sekä aiheesta hiukan poiketen seksimessut! Tosin niin lehdessäkin kirjoitettiin että lähiruoka ja seksimessut sulassa sovussa!

Aloitetaan Hansapihasta, joka oli Toivolan vanhalla pihalla. Ei voi taaskaan moittia kyseistä tapahtumaa, hienosti oli esillä erillaisia käsitöitä, taidetta, sepäntöitä sekä ruokaa. Itse pidin pihan tunnelmasta ja siitä markkinameiningistä mikä oli saatu tehtyä! Tunnelmaa lisäsi myös Jyväskylän historiallisen miekkailun seura, joka järjesti näytöksiä ja sieltä sai myös tietoa ko. harrastuksesta ja miekkailun historiasta! Vielä kun myyjät ja muu henkilökunta oli panostanut pukeutumiseen niin tunnelma oli aito ja todentuntuinen!

Viimeisessä kuvassa on Kahvila Muiston tarjontaa, hieman iski annoskateus kun itse ajattelin ottaa muuta kun sen perinteisen suklaakakun ja päädyin valkosuklaalimeen, erittäin hyvää oli sekin mutta onhan jo koko aivan eriluokkaa tuossa suklaakakussa!


Toisena tapahtumana oli Ween Maan Wiljaa Paviljongissa. Mainoksessa luvattiin että nyt on pöydät täytetty lähiruualla, no hieman tuo sai kolauksen kun ensimmäisenä paikalle tullessa osuu silmään koju jossa Thaimaalainen nainen myy kevätrullia. No ehkä kärjistettyä mutta olihan siellä kojua ja myyjiä enemmän kuin olisi ollut tarpeen, voi melkein sanoa että myynnissä oli kaikkea mahdollista maan ja taivaan välillä, mutta jotenkin tuosta on tullut liian kaupallinen ja iso, en oikein osaa selittää mutta ei enää sytytä koko tapahtuma! Ja toki on niin että ei se ole tyhmä joka pyytää mutta onhan se nyt perkele että muutamasta vammasesta muikusta saa maksaa 8 euroa!!! ja wokkivihanneksilla höystetystä lohenriekaleesta 14 euroa, joten äänestin lompakollani ja jätin ostamatta!

Vaikka jäikin taas hieman tylsistynyt olo tästä markkinasta niin ensi vuonna luultavammin uudestaan.

Kommentit

Suositut tekstit