Talisker 10y old


Ai että kun käy vähäpojalla tuuri, töissä joka toinen viikko järjestettävä pulloarvonta toi tulosta ja kanssakilpailijat eivät onneksi ymmärtäneet hyvänpäälle niin tämä loistotuote jäi minulle. Aikaisempaa kokemusta ei Taliskerista ole joten innolla juoma lasiin ja ääntä kohti!
Väri: meripihkan keltainen
Tuoksu: savuinen, hunajainen, turpeinen
Maku: makean savuinen, turpeinen, hedelmäinenTuo viskin "makeus" yllätti allekirjoittaneen positiivisesti! Erittäin maltillinen ja hyvä viski, johon pari tippaa vettä vahvistaa hedelmällisyyttä tuoksussa kuten myös maussa ja leikkaa pahimman kärjen pois! Erittäin hyvä tuote, jota erakoitunut viskisieppo voi suositella lämpimästi!


Kommentit

  1. Aika hyvät pulloarvonnat teillä... Aikonaan tutustuin tähän paikan päällä itse tislaamossa. Hyvää mutta toki aika tiukkaa tavaraa. Tästäkin - kuten monesta muusta tuon seudun merkistä - parasta on vain harvoista paikoista saatava Distiller's edition, eli yleensä laimentamatonta noin 57 prosenttista elämän vettä. Itse pidän eniten Islay-tuotteista mutta Skyen saari on muuten kokemisen arvoinen paikka. Suosittelen käyntiä. Saatan itsekin käydä toiste.

    VastaaPoista
  2. Juu ei voi väheksyä pulloarvonnan palkintoja...tosin itse olin pulloja ostamassa! Meikä kun ei erottele viskejä oli ne sitten mistä tahansa, singleä tai sekoitetta, kunhan se maistuu hyvälle se on silloin hyvää!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit