HK Kabanossi Pippurijuusto ja Atria Hiillos Hot Chili


Syksy saa mutta rillaus vaan jatkuu ja samalla se massakausi joka ei sinänsä ole ihme kyllä vieläkään tuonut tähän Suomalaiseen graniitinvalkeaan adonisvartaloon lisäkiloja! No leikki sikseen ja tuupit pöytään, vaikka nyt maistissa onkin kaksi eri makkaraa en vertaile niitä, vaan kerron oman rehellisen mielipiteen molemmista ottamatta kantaa kumpi on parempi.Rillaus tapahtui nyt ihan puiden voimalla ei kaasulla, kesän aikana kun sain askarreltua paskarreltu takapihalle kivistä ja laastista grillin!


Siellä se hiillos tekeentyy, valitan heijastumia ikkunasta mutta uunissa oli juuri kriittiset hetket toisen tuotteen kanssa. Ja valmiina ne näyttävät tältä.


Niin varmaan pitäisi arvostellakkin eikä vain heitellä läppää! Aloitetaampa tuosta HK:n tekeleestä. Makkara oli tiivis rakenteinen ja juusto tursusi makkaraa leikatessa. Juusto tosin maistuu yllättävän vähän, samoin tuo pippuri. Pippuri tulee toki mukavasti jälkimakuna ja todella hentona "poltteena". Mukavan suolainen mikä on varmasti osaltaan tuon juuston ansiota! Oikein hyvä jööti.

Sitten Atrian tekele! Rakenne on pehmeä, kostea, ei kuitenkaan vetinen. Hiukan suolaton mutta halpismakkaraksi on chiliä ripoteltu hyvin, se jopa maistuu ei pelkästään tunnu poltteena. Kelpo jööti tämäkin, sai jopa nenän aukeamaan.

Kommentit

Suositut tekstit