Beerfest


Olutpiireissä kovastikkin kritiikkiä ja huomiota herättänyt Beerfest rantautui Jyväskylään. Monet ovat olleet sitä mieltä ettei ko. tapahtumaa saisi markkinoida oluttapahtumana, ihmettelen että miksi? Siksikö että tapahtuman takana on iso markkinakoneisto ja päätuote on ison panimon helposti kansaan uppoava Carlsberg? En vain ymmärrä miksei tämä ole oluttapahtuma sillä nyt kun Beerfesteillä on käynyt ei sitä ainakaan mihinkään Sataman yöhön voi verrata! Kyllä tämä on oluttapahtuma ja isolla O:lla! Annetaan kuvien kertoa iloista sanomaansa!


Väkeä riitti heti alkuillasta


Keittiö ja tiski
On sillä kokoa
Juomalaulun koreografiaa!


Yleisö otettiin mukaan tansseihin
Se mikä minulle oli positiivinen yllätys oli se rentous joka tuolla vallitsi, yleisöä oikein houkuteltiin ilakoimaan, tanssimaan ja pitämään hauskaa! Toisin kuin yleensä henkilökunta oli aivan loistavasti mukana kaikessa ilottelussa ja jos yleisö keksi omiaan otti henkilökunta niihinkin osaa! Aivan loistavaa! tälläisia kinkereitä lisää!


Oluen juontikisa

 Litra upposi kohtuu nopeaan

Jalalla koreasti
Muutamilla oli asiaan kuuluvat vaatteetkin

Bändien ollessa tauolla oli aina jonkinlainen kisa tai tanssiohjelma, johon yleisön joukosta haettiin osallistujia, tavalla tai toisella se olut esitti jotain osaa noissa kisoissa!
Beerfesttytöt ja isäntä ite


Porukka jorasi oikein kunnolla

Jälleen kisoja! 


ja juoma- tai siis oluttanssia!
Pikku iltapalaakin tuli nautittua

Aina jostain löytyi tarjoilija jolla oli aikaa pikku tanssille!
Eikä tiskin takanakaan otettu elämää niin vakavasti!

Kait tapahtuman oli tarkoitus olla Oktoberfestien kaltainen, ko. tapahtumassa en ole käynyt mutta voisin kuvitella että siinä onnistuttiin. Periaatehan tuolla oli että oluen ja ruuan takia sinun ei tarvinnut nostaa persettä penkistä, vaan jo sisään tullessa tyttö ohjasi pöytään ja kertoi että ainut milloin tarvitsee siis korosta sanaa "tarvitsee" nostaa peppu ylös on tupakointi ja vessassakäynti! Siis kulkeahan sait ihan vapaasti miten halusit mutta ei siis ollut pakko! Palvelu pelasi aivan loistavasti, heti jos tuoppi näytti edes piirunkin tyhjältä tultiin kysymään otetaanko lisää! Samoin monta kertaa illassa käytiin pöydässä kysymässä onko kaikki hyvin ja voidaanko olla jotenkin avuksi. On pakko antaa iso käsi järjestäjille ja pieni poskiläpsy niille jotka viitsivät kritisoida ko. tapahtumaa! Minä ainkin viihdyin ja kaikesta näkemästäni päätellen niin viihtyivät muutkin henkilökuntaa myöten ja eikös se tässä elämässä olekin tärkeintä? hauskanpito ja viihtyminen aina kun se vain on mahdollista!

Kommentit

  1. Itse kävimme Kuopiossa Berrfesteillä ja yhdyn kirjoittajan kommentteihin 110 prosenttisesti! Toivottavasti kyseinen OLUTfestari saa jatkoa myös ensi vuonna.

    VastaaPoista
  2. Voitti mennen tullen suuret oluet pienet panimot -tapahtuman. Ei ehkä oluen laadussa, mutta tärkeimmän, eli tapahtuman laadussa! Ei jonottelua, huonoa ruokaa ja pönötystä, vaan hauskaa meininkiä pilke silmäkulmassa. Kyllä tulisi uudestaankin lähdettyä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit