tiistai 9. syyskuuta 2014

Savuhovin Toulouse raakamakkara


Kukaanhan ei tästä tykkää mutta lainatakseni erästä Suomipoppia laulavaa bändiä niin: vielä on kesää jäljellä! ja vielä tuntuu olevan makkaroitakin tarjolla. Citymarketissa kun maistoin pienen palan Savuhovin Toulouse raakamakkaraa eihän sitä voinut olla ostamatta.
Kuin ajavan ajokoiran poskilihat suu täynä kuolaa kohti kotia ja grilli tulille!


Ei ne niin kauniita ole raakana











Kypsänä jo mukavamman näköisiä









 

Hieman lisukkeita













Makkaroiden kylkeen tuli töpättyä muuutama jauhelihpihvi ja jo edellisenä iltana väännetty juuresvuoka kermalla ryyditettynä. Makkara oli hiukan kuivahko mutta muuten kyrsä oli kyllä varsin maukas, suola oli hyvä. En tiedä saisiko mehukkuuden säilymään hiukan nopeammalla paistamisella mutta halusin varmistaa että pötkö kypsyy myös keskeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti