Ween Maan Wiljaa ja Hansapiha


Jälleen oli se aika syksystä kun Paviljongin pihassa ja hiukan sisälläkin oli Ween Maan Wiljaa sekä Toivolan Vanhalla Pihalla oli Hansapiha.
Olihan tuota WMW:ssä jälleen kojua jos jonninmoista, oli lihaa, juustoja, marjoja, kalaa mehuja yms. sekä erinnäisiä käsitöitä ja muita krääsän myyjiä ja nyt en tarkoita krääsän myyjällä mitään negatiivista!

Oli kyllä mukava maistella tuotteita ja tarttui sieltä matkaan paketti makkaraa, jonka tässä meinaan joku ilta grillata ja arvostella, kyseessä on Savumajan Angus karjanlihasta tehdystä makkarasta.
Eikä lakkaa ihmetyttämästä se muikkuroven hinta! 8€ sellasesta kärpäsenpaskan kokoisesta rovesta! taidan mennä ensi vuonna sinne myymään muikkuja ja vittuillessaan laitan hinnaksi 6€! ja varmasti saan omani pois!

Samaan aikaan järjestettiin Toivolan Vanhalla Pihalla Hansapäivät. Pihalla oli keskiaikaisia herkkuja, leikkikaluja, koruja yms. tavaraa myytävänä sekä näytöksiä niin keskiaikaisista vaatteista kuin meikkailusta sekä jousiammunnasta.Ei siitä vain pääse mihinkään että tämä vetää niin tapahtumana kuin miljöönä minua puoleensa, varsinkin seppien työskentely ja työt ovat jotain sellaista mikä kiehtoo! Samalla tuli käytyä nälkää tappamassa kahvila muistossa, tosin nyt mentiin imelän puolelle vaikka nälkä jo olikin.Mustaherukkasuklaakakku ja kupponen kahvia! Oli muuten hyvää, tosin oli kyllä äitelääkin mutta nälkä tuolla kyllä siirtyi, hetkeksi! Samalla on mainittava lohenpalasesta, joka tuolta tuli hankittua. Martinmäen leppäsavustettu chililohi, voe jösses en oo noin hyvää lohta vielä maistanutkaan, jos oisin tiennyt miten hyvää toi on niin oisin varmaan ostanut kylmälaukun tyhjäksi!

Kommentit

Suositut tekstit