Oktoberfest


Kun ei herkuttelija päässyt Oktoberfesteille niin tuodaan Oktoberfest herkuttelijalle! Onneksi pelastusta tuskaan tuo Saksan lahja Suomen päivittäistavarakauppaan eli Lidl, joka tarjosi Oktoberfest herkkuja moneen lähtöön. Yksi pieni moite on kuitenkin annettava, ei minkäännäköistä panostusta juomapuoleen!! Jonka ympärille kuitenkin ko. juhla vahvasti liittyy mutta parempi että edes ruokaa kun ei mitään. Joten juomat joutui käydä hakemassa pitkäripaisesta!


Siinähän sitä emmettä onkin.


Suunnitelmissa on laittaa pöytä koreaksi juhlaan kuuluvin emmein! Hapankkaalin jätin pois kun se jakaa mielipiteitä niin voimakkaasti mutta tilalle perus coleslaw. Muuten pöytä katettiin Chili Bratwurstilla, Savumakkaralla, Savusalamilla, mini Wiener schnizeleillä, Brezeleillä ja tietenkin oluella!


Nämä uuniin

ja nämä grilliin


Aikaisemmin aamulla olin jo leikannut kaalin ohuen ohuiksi suikaleiksi, raastanut porkkanat ja sotkenut majoneesin, ranskankerman sekaisin ja mausteeksi töpännyt suolaa ja pippuria. Cole sai maustua jääkaapissa ja sen jälkeen paistovalmiin Brezelit uuniin. Makkaroiden ja lihojen paistamiseen meni se n. 15 ja herkut pöytään.
Siinä sitä on herkkua!

Eikä voinut olla laittamatta lautaselle kaikkien herkkujen seuraksi myös tuota mustaherukkachilihilloa! Vielä kun olisi joku laulanut Saksalaisia juomalauluja niin tunnelma olisi ollut täydellinen! Varsinkin tuo savumakkara oli herkkua, vaikka ei noissa muissakaan ollut valittamista!

Kommentit

Suositut tekstit