maanantai 28. syyskuuta 2015

Täytettyä leipäjuustoa, porsasta ja kasviksia


Olen suuri leipäjuuston ystävä, jopa siinä määrin että sitä pitää ostaa vain pieni pala kerralla sillä syön sen kaiken, oli sitä sitten 100g tai 1kg! Ohjeen bongasin iltalehden sivuilta. Toki heti ajattelin että onhan tuohon kylkeen saatava jotain muutakin, siispä possunpihviä ja kasviksia kehiin. Pihvin marinoin Öljyn, savurubin, valkosipulin, chilin ja punasipulin kanssa. Kasviksille tein marinadin öljystä, pippurista, valkosipulista ja hunajasta! Tuota leipäjuusto-ohjetta duunasin sen verran että kylmäsavu vaihtui lämminsavuloheen ja mausteeksi töppäsin ruohosipulia, oregaanoa ja suolaa.


Komia on annos!
















Kannattaa kiinnittää huomiota juustoa ostaessa sen paksuuteen eri valmistajien kiekoissa on eroja ja se kalliimpi ei välttämättä ole parempaa!! Tuohon kun vielä töppäsi mustaherukkachilihilloa niin kylläpä maittoi, kaloreiden puolesta annos ei toki ole sieltä kevyimmästä päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti