Ween Maan Wiljaa


Jokavuotinen kala- ja elomarkkinat Ween Maan Wiljaa järjestettiin 19. - 20.9 Jyväskylän Paviljongilla, vaikka harvoin tapahtumassa on mitään uutta niin melkein joka vuosi sinne tulee lähdettyä, jos ei muuta niin katsomaan paljonko ylikallis muikkurove maksaa. Nyt tosin oli uutta, en nyt muista mihin halliin kävelimme ensiksi sisään kun korviin kuului Saksan, Suomen ja Englannin kielen sekamelska ja myynti huudot!
Pojilla oli kyllä loistava meininki ja eihän sitä voinut olla ostamatta yhtä kassillista makkaroita! Harmi kun ei tullut otettua mitään yhteystietoja ylös! Mutta tiedättekö ne helppoheikit jotka lappaa kassiin keksipakettia, sipsejä, karkkia ja huutelee mainoslauseita samalla, näillä kavereilla oli sama meininki. Tästä voisi ottaa muut myyjät mallia, tästä tuli hyvälle mielelle ja sai kunnon markkinatunnelman päälle heti alkuunsa!
Muutenhan tuolla oli aikaslaillla ne samat myyjät samoilla paikoilla mutta jotenkin tunnelma oli edellisvuosia parempi! Osan varmaan teki hyvä keli mutta kyllä selvästi nyt oli enemmän sitä aitoa markkinatunnelmaa.

Vielä tuolta tarttui mukaan luumuja ja herneitä. Niin ja se muikkurove jos nyt oikein muistan niin 8€ taisi olla hinta! Saisikohan tuolla pahoja katseita jos pystyttäisi teltan ja myisi roven vaikka 5€? Mutta roven hinnasta huolimatta mukava oli käydä ja katsella vilinää!

Kommentit

Suositut tekstit