keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Possua ja juureksia


Nälkä se on aina vieraanamme! Taasen piti loihtia jotain apetta viikonlopulle ja pakkasta penkoessa sattui porsaan ulkofile kouraan. Sulatuksen jälkeen Nasu sai pintaansa mausteseoksen jossa oli pipuria, chiliä, parikaa, suolaa, tuoretta valkosipulia ja öljyä. Läskinpintaa taputellen ja hyvin hieroen levittyi tämäkin tahna Nasun pintaan.
Kyytiä possulle antoi lanttu, porkkana, palsternakka ja sipuli. Kaikki sopuisasti samaan pataan ja tilkka vettä pohjalle. Uunissa lämpöä parisensataa ja siellä se putte sai muhia reippaan parisen tuntia kannen alla. Lautaselle vielä kyytipojaksi nuudelit ja mustaherukkachilihillo niin avot!


Olihan se hyvvee ja mureaa, ehkä jonkunlaisen kastikkeen tuohon olisi voinut tehdä. Toisaalta tuota lientä tuli käytettyä vaikka se ei tuossa kuvassa näykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti