keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Ravintola Ohranjyvä


Pääsi taas työpaikan siivellä herkuttelemaan, tällä kertaa Tampereelle ja siellä tarkemmin Ohranjyvään. Ulos kun lähdetään niin pitäähän sitä syödä oikein pitkän kaavan kautta.

Alkuun koskenlaskija savuporokeittoa  ja talon leipää














Pääapeksi valikoitui Näsilinnankadun teurastaja, jossa oli härän- ja porsaan sisäfiletä (a 100g), vehnäolut- ja portterkastiketta sekä lohkoperunoita ja kasviksia.
















Jälkihyväksi kahden suklaan kakkua, tummasta- ja valkosuklaasta valmistettuna ja ryyditettynä valkosuklaa-karpalokastikkeella.














Olihan herkullista alusta loppuun, jopa erinomaista! Alkuruoka sopivan täyteläinen ja nuo lihat oli kyllä lähes mureimpia mitä olen suuhuni laittanut. Suomalaisen luonteen mukaan jostain on aina valitettava niin ruuan tulo kesti todella pitkään, alkuruokaa sai odottaa 45 min ja pääruokaa hieman kauemmin mutta ruuan laatu kyllä ontoi anteeksi tuon hitauden. Voin kyllä suositella ja tulen menemään toistekki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti